Warning: Declaration of ElementorPro\Modules\Posts\Skins\Skin_Content_Base::register_controls(Elementor\Widget_Base $widget) should be compatible with Elementor\Controls_Stack::register_controls() in /srv/users/kargadoor/apps/60jaarkargadoor/public/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/post-content.php on line 17
Over De Kargadoor - 60 Jaar Kargadoor

Over ons

60 jaar aksie met De Kargadoor

Laat je horen!

De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak maatschappelijke verschillen in de samenleving te overbruggen om samen, als één geluid, verandering teweeg te brengen.

Al 60 jaar dient De Kargadoor als dé verbindende factor in de stad. We inspireren, verrijken en zetten aan tot nadenken door samen te werken met maatschappelijke organisaties en een broedplaats te creëren voor onafhankelijke makers. Dit doen we met ruim 40 vrijwilligers die uit alle hoeken van Utrecht samenwonen om de visie van De Kargadoor uit te dragen.

Die visie is: anders! Wij geloven in de underdogs, in de doeners die durven en de stemmen die net wat anders laten horen. Met een divers maatschappelijk en cultureel programma bieden we deze verhalen een podium of stellen we kantoor- en vergaderruimtes open om verhalen te laten ontwikkelen en te broeien. Het kan, bij De Kargadoor.

Online Archief

november / december: Broedplaats

Makers, deze is voor jullie! De Kargadoor gaat terug naar het begin om haar waren plek in Utrecht op te eisen: een broedplaats voor (jonge) makers.

De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden en de opstap naar een groter podium. We eindigen het jaar sterk, laat je horen!

Blijf op de hoogte.

Vul je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze jubileumprogrammering.

Meer 60 jaar Aksie  | Over Ons |  www.kargadoor.nl  |    website door studio DOLS